Persondata i HR - bog og kursus

Er din virksomhed klar til den ny persondataforordning?

Med vedtagelsen af den ny persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018, er lovlig håndtering af personlige oplysninger for alvor kommet i fokus.

Alle virksomheder, myndigheder, organisationer mv. håndterer i større eller mindre omfang personoplysninger, uanset om det er det egentlige forretningsområde eller ej.

Har din virksomhed medarbejdere ansat, vil I som minimum håndtere personoplysninger om disse - og eventuelt også deres pårørende - og skal dermed sikre overholdelse af reglerne om persondatabeskyttelse.

Den ny persondataforordning skal reelt ses som et helt nyt retsgrundlag; uanset at en lang række principper og forpligtelser grundlæggende fortsætter.

Fra og med den 25. maj 2018 vil den ny forordning være direkte gældende i Danmark og dermed erstatte al dansk lovgivning, der regulerer håndtering af personlige oplysninger.

Ligeledes kan det fra og med den 25. maj 2018 koste op til 4 % af din virksomheds globale omsætning i bøde at overtræde persondatareglerne. Dertil kommer skade på virksomhedens ry og omdømme.

Er din virksomhed opdateret og compliant?

Eller sagt med andre ord; overholder din virksomhed lovgivningen?

For mange danske virksomheder vil de nye regler komme som et større chok, idet der ikke her i landet har været større opmærksomhed på beskyttelsen af personlige oplysninger og persondataloven generelt.

De allerfleste danske virksomheder vil derfor begynde den nødvendige compliancevurdering på et langt lavere niveau end forudsat i  den ny persondataforordning.

Kan du på stående fod korrekt besvare følgende spørgsmål:
• Hvad må du lovligt vide om ansøgere til en stilling?
• Hvad må du lovligt fortælle din tillidsrepræsentant?
• Må du kigge i en medarbejders e-mails? Og må du opsige en
   medarbejder, der kopierer dine data og kundeoplysninger?
• Må du gemme personlige oplysninger om fratrådte medarbejdere?
• Hvornår skal du have samtykke fra en medarbejder?
• Skal din virksomhed have en DPO?
• Er din virksomhed 100 % compliant med de nuværende persondata-
   retlige regler - og er I klar til de nye regler, der træder i kraft den
   25. maj 2018?

Labora Legal og Forlaget Andersen tilbyder dig med Persondata i HR en erhvervshåndbog, der henvender sig til alle, som beskæftiger sig med personlige oplysninger om medarbejdere i praksis.

Vi klæder dig på til det store arbejde, det er at blive compliant med de nye regler.

Persondata i HR er et praktisk og let anvendeligt arbejdsredskab, hvor fokus er på reglerne for håndtering af persondata samt de mest centrale emner inden for håndtering af medarbejderdata.

Se håndbogens fulde indholdsfortegnelse her.

I tillæg hertil indgår der et årligt kursus samt Q/A, og der vil være mulighed for et compliance check af en times varighed med Labora Legal.

Tjekliste, gode links og praktiske råd

Persondata i HR inkluderer en kort tjekliste, gode links og praktiske råd til brug for at iværksætte arbejdet med at overholde de nye regler.

Ligeledes får du eksempler på standardaftaler, informationspolitikker og databehandleraftale.

Håndbogen opdateres fire gange årligt med blandt andet danske reguleringer, vejledninger, afgørelser mv.

Du får det hele med et abonnement på Persondata i HR fra kr. 3.980,- ekskl. moms. Du kan bestille her - eller læse mere nedenfor om hvad du får ved dit køb af Persondata i HR.

Spørgsmål/svar-service, nyhedsbreve og opdateringer

Med et abonnement på Persondata i HR modtager du kvartårligt de nyeste reguleringer, vejledninger, afgørelser mv. fra hovedredaktør Catrine Søndergaard Byrne; du behøver altså ikke længere bekymre dig over,  om din virksomhed er ajour med gældende regler.

Abonnenter på håndbogen har desuden mulighed for at benytte vor spørgsmål/svar-service til hovedredaktøren.

Hovedredaktør og advokat Catrine Søndergaard Byrne er Partner hos Labora Legal og er en af de førende specialister inden for arbejds- og ansættelsesret samt persondata.

Hendes primære speciale har gennem næsten 20 år været ansættelses- og arbejdsret. Ligeledes er hun som en af få i Danmark Certificeret International Privacy Professional Europe (CIPP/E).

Catrine har tilegnet sig en højt specialiseret viden om ansættelsesret og persondata i bred forstand; herunder særligt cross border-projekter. De seneste år har hendes rådgivning i stigende grad vedrørt implementeringsprocesser og spørgsmål i forhold til persondataforordningen.

Endvidere er hun en værdsat rådgiver og sparringspartner for klienter og samarbejdspartnere både i Danmark og i udlandet, og er ranket i internationale legal directories.

Lad hovedredaktøren gennemgå din virksomheds processer

Abonnenter på håndbogen har mulighed for - og uden beregning -  at booke et compliance check af en times varighed med Labora Legal.

Årligt kursus inkluderet

Til Persondata i HR hører desuden et årligt kursus i de væsentligste regler og tendenser indenfor området. På kurset vil nyheder og aktuelle emner inden for persondata komme under Catrine Søndergaard Byrnes kyndige behandling.

På kurserne er der samtidig mulighed for at møde og stille spørgsmål til håndbogens forfattere.

Kurset, som er gratis for abonnenter på Persondata i HR, tæller som fire timers efteruddannelse, og der udstedes kursusbevis.

Prisen falder 2. år

Vælger du Premiumpakken falder prisen med kr. 500,- ekskl. moms fra og med andet år, hvormed dine opdateringer herefter ikke koster dig ekstra.

Licensløsning

Skulle du ønske at give hele din virksomhed onlineadgang til Persondata i HR, tilbyder vi også licensløsninger.

Kontakt os via mail@forlagetandersen.dk for nærmere information samt priser.

Bestil Persondata i HR

BASIS
PREMIUM
Trykt håndbog
 
 
Online håndbog
 
 
Årligt kursus
 
 
Opdateringer
 
 
Q&A
 
 
Pris 3980,- 4480,-
  Bestil Bestil

Alle priser er ekskl. moms

Referencer

Vi er stolte af vores kundeliste, der dækker en bred vifte af private, små og store virksomheder samt offentlige institutioner. Er du endnu ikke kunde, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

  • Novo Nordisk
  • Genmab
  • Maersk Broker
  • Nordea
  • Pandora
  • Grundfos
  • Arla Foods
  • Den Kongelige Civilliste
  • Region Hovedstaden
  • Aarhus Kommune
  • Sygeforsikringen Danmark
  • Det Kongelige Teater
  • CBS
  • 3F
  • Bogholderi Hjørnet
  • Strates Maskinfabrik
  • Legro Gartneri
  • Fleggaard
  • 3x53 Transport
  • Tivoli
  • ...med flere