Vi insisterer på at holde dig opdateret

Forlaget Andersen A/S gør det nemt for virksomheder at overholde lovgivningen i praksis. Med et abonnement på videnspakkerne fra Forlaget Andersen A/S har du altid opdateret viden om erhvervsjura, virksomhedsøkonomi og ledelse lige ved hånden.

Altid opdaterede videnspakker og kurser

Vi opdaterer alle vores videnspakker en gang i kvartalet, både de digitale og de fysiske.

På det årlige kursus, som følger med dit abonnement, får du den nyeste viden om aktuelle emner og afgørelser og kan stille spørgsmål direkte til hovedredaktøren af din videnspakke.

Så er du altid velforberedt, når der kommer lovændringer, nye fortolkninger og begivenheder, der har betydning for virksomhedsdriften.

En videnspartner, du kan regne med

Forlaget Andersen A/S har leveret praksisorienterede erhvervsbøger og kurser til virksomheder siden 2005.

Som praktiker kan du være sikker på, at indholdet i videnspakkerne er let at forstå, og at du får konkret vejledning i, hvordan du håndterer love og regler i praksis.

En del af Karnov Group

Forlaget Andersen A/S er i dag en del af Karnov Group, som blandt andet står bag den velkendte Karnovs Lovsamling. Det betyder, at din investering i et abonnement hos os hviler på et sundt økonomisk fundament, så du trygt kan regne med os mange år ud i fremtiden.

Samtidig har vi solid, faglig viden i ryggen og kan trække på en række praktiske værktøjer og teknisk ekspertise, så dit abonnement hele tiden bliver bedre og nemmere at bruge.

“Som abonnent er jeg rigtig glad for den praktiske vinkel og den service, der tilbydes. Momshåndbogen har et meget højt fagligt niveau. Det årlige brush-up kursus gør abonnementet til noget meget værdifuldt, som vi ikke finder andre steder.”

Annette Petz

Regnskabschef, Fleggaard Holding A/S

Over 200 specialister bag videnspakkerne

Flere end 200 specialister har været med til at sikre, at du får en grundig gennemgang af alle de væsentligste aspekter inden for hvert fagområde i de erhvervshåndbøger, der følger med videnspakkerne.

I hovedredaktørteamet finder du blandt andet advokater fra Labora Legal og revisorer fra KPMG og KPMG Acor Tax samt tax directors fra Gorrissen Federspiel. Herudover har en lang række højt specialiserede medforfattere bidraget med deres viden.

Nogle af vores kunder

genmab
arla-logo.e700c018
nordea
aak-logo (1)