En videnspakke indeholder

Praktisk, online opslagsværk med letforståelige anvisninger

Q/A-service hvor du kan stille spørgsmål til vore eksperter

Fagligt relevant kursus der tæller som 4 timers efteruddannelse

Mulighed for at downloade skabeloner i både PDF- og Wordformat

Q/A-arkiv med tidligere besvarede spørgsmål og problematikker

Intelligent søgefunktion der også viser relevante, relaterede resultater

Kvartalsvise opdateringer af indholdet med vigtigt nyt fra dit fagområde

Nyhedsmails fra hovedredaktøren og redaktionsteamet

Flere pakker indeholder også compliancetjek, opdateringsmøder eller beregningsprogram

Altid opdaterede videnspakker

Vi opdaterer vores videnspakker minimum en gang i kvartalet.

Så er du altid velforberedt, når der kommer lovændringer, nye fortolkninger og begivenheder, der har betydning for virksomhedsdriften.

For at skabe et hurtigt overblik over de komplicerede emner, som sædvanligvis skaber problemer i praksis, er der lagt stor vægt på illustrationer og oversigter, og teksterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog.

Du kan dermed let overholde love og regler, uanset om du arbejder i en privat virksomhed, en offentlig organisation, en forening eller institution.

Se vores videnspakker

Spørg eksperten og compliancetjek

Er du i tvivl om noget, giver vores eksperter dig konkrete, fagligt funderede svar inden for syv dage.

Med nogle pakker får du desuden et compliancetjek af virksomhedens praksis og processer på området.

Compliancetjekket foregår som en 1:1-samtale med hovedredaktøren, hvor I laver en gennemgang af et udvalgt område eller udfordring.

Mød vores eksperter


Fagligt relevant kursus der tæller som efteruddannelse

På det årlige kursus, som følger med dit abonnement, får du den nyeste viden om aktuelle emner og afgørelser, og du kan stille spørgsmål direkte til hovedredaktøren af din videnspakke.

Uanset om din virksomhed har base øst eller vest for Storebælt, er det let at deltage i vore kurser; vi afholder nemlig de fleste kurser i både Aarhus og København - og det er altid muligt at deltage online, uanset hvor du befinder dig.

Du kan tage alle vores kurser som en del af et efteruddannelsesforløb, f.eks. inden for HR eller revision, og hvert kursus tæller som fire timers obligatorisk efteruddannelse.

Du vælger selv, om du vil deltage i erhvervskurserne ved personligt fremmøde eller online, alt efter hvad der er mest praktisk for dig.

Vi anbefaler dog, at du så vidt muligt møder personligt op på kursusdagen. Du kan bevare fokus på kursusindholdet uden forstyrrelser og deltage i den altid livlige erfaringsudveksling mellem kursisterne i pauserne.

Årets kursusdatoer

Over 200 specialister bag indholdet

Du får en grundig gennemgang af alle de væsentligste aspekter inden for hvert fagområde i de opslagsværker, der følger med videnspakkerne.

I hovedredaktørteamet finder du blandt andet advokater, partnere og revisorer fra Labora Legal, PwC Legal, KPMG og KPMG Acor Tax.

Herudover har en lang række højt specialiserede medforfattere bidraget med deres viden.

Mød vores hovedredaktører

Mulighed for at downloade skabeloner til kontrakter og politikker

Med den altid opdaterede samling af skabeloner til kontrakter, personalepolitikker og medarbejderhåndbog sikrer du let og hurtigt, at jeres personalejuridiske standarddokumenter altid er ajour med de gældende regler.

Du kan downloade skabelonerne klar til brug i både Word- og PDF-format.

Se skabelonerne

Intelligent søgefunktion og Q/A-arkiv

Du finder hurtigt letforståelige, praksisnære svar på dine spørgsmål med den intelligente søgefunktion, der også giver dig relevante, relaterede resultater fra både opslagsværk og Q/A-arkiv.

I Q/A-arkivet finder du af hovedredaktørerne tidligere besvarede spørgsmål og problematikker fra andre abonnenter.

Vi insisterer på at holde dig opdateret

Vi gør det nemt for dig og dine virksomhed at overholde lovgivningen i praksis.

Som praktiker kan du være sikker på, at indholdet i videnspakkerne er let at forstå, og at du får konkret vejledning i, hvordan du håndterer love og regler i praksis.

Med et abonnement på vores videnspakker har du dermed altid opdateret viden om erhvervsjura, virksomhedsøkonomi og ledelse lige ved hånden.

Vi har leveret praksisorienterede erhvervsbøger og kurser til både danske og udenlandske virksomheder siden 2005.

En del af Karnov Group

Forlaget Andersen A/S er i dag en del af Karnov Group, som blandt andet står bag den velkendte Karnovs Lovsamling. Det betyder, at din investering i et abonnement hos os hviler på et sundt økonomisk fundament, så du trygt kan regne med os mange år ud i fremtiden.

Samtidig har vi solid, faglig viden i ryggen og kan trække på en række praktiske værktøjer og teknisk ekspertise, så dit abonnement hele tiden bliver bedre og nemmere at bruge.

Vi insisterer på at holde dig opdateret!

Bestil abonnement