Henrik Juul

Bag videnspakken Risk og Compliance står primært advokat Henrik Juul. Han er Head of Legal and Administration hos Nordic Secondary Fund, som er den første og eneste fond i Norden, der udelukkende investerer i sekundære fonde.

Henrik Juul

Hovedredaktør Henrik Juul har beskæftiget sig med vurdering og håndtering af risici i mere end 25 år inden for den finansielle sektor, bank, realkredit, pension og forsikring. I de senere år også inden for Fin-Tech og iværksættermiljøet.

Han er bankuddannet, cand.jur. fra Københavns Universitet og ph.d. fra Copenhagen Business School. Til daglig er han Head of Legal and Administration hos Nordic Secondary Fund og beskæftiger sig blandt andet med juridisk og kommerciel due diligence.

Henrik har i perioden 1993 til 2016 været ekstern lektor på Copenhagen Business School og er i dag beskikket som censor i det Erhvervsøkonomiske censorkorps.

"Brug denne håndbog til at få inspiration og indblik i, hvordan du og din virksomhed kan bruge risk management til at skabe mere værdi."

fa-900x755-image-henrikjuul